Powerliften

Squat, Bench & Deadlift. Powerliften is meer dan sterk worden in de drie lifts; het maakt je sterk als mens. Het vormt je letterlijk en figuurlijk. Op het eerste oog lijkt het / is het een individuele sport, toch is er een groot groepsgevoel en de gedeelde passie en steun geeft enorm veel motivatie!

Teamtraining foto: Eva Roemaat

Na jaren ervaring op doen in het powerlift-wereldje, zowel wedstrijden doen als coachen, heeft onze trainer Theo ook zijn Powerlift Trainer papieren gehaald. We hebben ons als Vereniging aangesloten bij de KNKF en onze eerste wedstrijd als officiële vereniging gedraaid met maar liefst 5 top atleten! De volgende wedstrijdvoorbereidingen zijn alweer in volle gang.

Team NSBC 2019

Wil je ook graag sterker worden in de drie lifts? Wedstrijden doen of recreatief optimaal bezig zijn binnen een leuk en gemotiveerd team? Kom je op eigen houtje niet verder of wil je ervaren of het iets voor je is?

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie of kom een keer langs bij onze teamtraining!

Team DRC-cup 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *