KC-Crew

 

K&C Training

Wij zijn DE community sportschool voor jong en oud! Iedereen die serieus aan de slag wil met kracht/conditie is welkom. Zowel recreanten als wedstrijdatleten trainen door elkaar en creëren zo een veilige en professionele omgeving om alles uit jezelf te halen!

Jouw doel = onze missie!

Wil je meer weten? Plan dan een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken met onze werkwijze!

Promo video K&Ctraining

KC training trailer

 

Theo Dijkstra: Personal Trainer / Kickbokstrainer / Powerliftcoach
Marieke Jansen: Voedingsdeskundige / Personal trainer / (sport)Masseuse / Pre-postnataal fitnesscoach
Igor Halink: Fitness- en kickbokstrainer

 

Onze visie

Samen vormen wij een krachtig team en brengen wij onze passie en kennis aan jullie over. Wat is er belangrijker dan een goed functionerend/sterk lijf en een krachtige mindset? Niet alleen in de sport ontstaat er groei als je er aandacht aan geeft, dat heeft ook effect op jou als persoon. Meer zelfvertrouwen en kracht in een gezond lichaam!

De vier onderdelen waarop wij coachen:

  • Training
  • Voeding
  • Rust/herstel
  • Mindset/persoonlijke ontwikkeling

Het lichaam heeft de ontwikkeling van de mens en zijn technologie niet bij kunnen houden. In dit proces zijn vele functies van het lichaam verloren gegaan. Daar waar de technologie voor verbetering zou moeten zorgen, heeft het voor het lichaam veelal beperkingen gebracht. Onze visie is om deze functies weer te herstellen en/of te verbeteren door middel van training- en voedings-coaching op maat.

Wanneer alle onderdelen weer naar behoren functioneren zal je er versteld van staan waar het lichaam toe in staat is en wat je met de juiste drive, mindset en begeleiding kunt bereiken. Je bent ALTIJD sterker dan je denkt!

“ Het zal niet makkelijk zijn maar je zult wel beter worden.”
Marieke & Theo