TRAINING

Theo Dijkstra verdiept zich in de specifieke wensen van zijn klanten en zoekt de best passende trainingstechnieken bij hun doelen. Samen met zijn kennis en passie voor trainen en jouw doorzettingsvermogen komen jouw doelen steeds dichterbij.

Personal Training

  • (top)Sportspecifieke training op maat
  • Herstel/revalidatie
  • Afvallen of aankomen
  • Kickboksen
  • Krachttraining/bodybuilding/powerlifting
  • (small) Groepstraining
  • Wedstrijdvoorbereiding
  • Workshops

Er zijn veel verschillende wensen, doelstellingen en misschien nog wel meer methodes waar een optimale training aan zou moeten voldoen.

Vaak is het niet meer overzichtelijk en word er doordat we verschillende uitspraken en onderzoeken tot onze beschikking hebben, alleen maar meer onduidelijkheid gecreëerd.

Door mijn praktijk ervaring en door verscheidene perspectieven te hebben onderzocht en uitgeprobeerd heb ik mijn visie gevormd, wat de basis legt voor de trainingen die ik geef. Mijn visie stel ik iedere keer dat ik weer nieuwe kennis en ervaring vergaar bij.

Over het algemeen probeer ik het lichaam te versterken op gebied van conditie, kracht en functie.

We hebben een samenleving/wereld weten te creëren die het lichaam niet kan bijhouden. Doordat het lichaam juist beperkt wordt, i.p.v. gestimuleerd, ontstaan er vaak klachten.

Bijvoorbeeld:

Vaste spieren/knopen, slijmbeursontstekingen, hernia of gewrichtsslijtage.

De basiskracht en conditie is bij veel mensen hierdoor sterk verminderd. Wat problematisch kan zijn voor onze weerstand en weerbaarheid maar denk ook aan later.

Denk aan: reactievermogen, snelheid of botdichtheid.

Al met al genoeg redenen om aan je lichaam te werken en bij te houden.

In mijn werkwijze probeer ik mensen naar hun top te brengen maar ook wat bij te brengen zodat ze later zelfstandig kunnen trainen. Leer ik ze hun eigen waarheid zoeken en die net als mijn visie blijvend ontwikkelen.

Neem gerust contact op bij vragen of voor meer informatie!

Theo: 06-12964129

“Trainen in een motiverende omgeving brengt het beste in jezelf naar boven.”