VOEDING

COACHING VOEDING / LEEFSTIJL ->

Begeleiding bij:

 • Leefstijl verandering
 • Sportspecifieke voeding
 • Fotoshoot (Leg je beste shape vast!)
 • Maag/darmklachten
 • Verstoorde voedingsrelatie
 • Wedstrijdvoorbereiding en nazorg
 • Aankomen in spiermassa
 • Zwangerschap/postpartum 
 • Juiste macroverhoudingen (eiwit/vet/koolhydraten)
 • Weerstand klachten (verkoudheid/vermoeidheid)
 • Alternatieve voedingskeuzes of allergie.

Als voedingscoach ga ik met jou op zoek naar de oorzaak van jouw voedingsprobleem. Het is net een puzzel, steeds worden er stukjes helder en elke keer kom je een stapje verder. Eerst plannen we een gesprek in waar we je doel(en) en motivatie helder krijgen. Je krijgt toegang tot een app en uitleg hoe je daarmee kunt werken. De app heeft talloze recepten die binnen jouw behoeftes/wensen passen en je hebt alle ruimte om het aan te passen aan jouw voorkeuren. Los van de app maken we samen afspraken, wat heb jij nodig? Dat kan zijn whatsapp-coaching of korte motivatie/evaluatie gesprekjes, die plannen we in. Een traject duurt altijd minimaal 3 maanden. Die tijd heb je zeker nodig om nieuwe gewoontes eigen te maken en er succesvol in te blijven.

Ieder mens is anders, heeft een eigen verhaal, unieke redenen waarom dat je leeft zoals je leeft, eet zoals je eet. Iedereen is anders maar toch hebben we allemaal een lichaam die in de basis hetzelfde werkt. Hoe werkt een lichaam en dan de vraag hoe werkt jouw lichaam? Hoe kun je jouw lichaam voor jou laten werken? Veel mensen zijn vervreemd van hun behoefte, eten te veel/ te weinig, of uit verhouding. Samen met jou zoek ik naar een nieuwe balans. Zodat je lichaam (weer) optimaal kan functioneren.

VOEDING in de grote zin van het woord is waar je lichaam energie van krijgt, van kan opbouwen. Zo kan je lijf als stabiel fundament fungeren voor een scherpe geest en evenwichtige emoties. Niet alleen voeding zorgt ervoor dat jij fit en gezond bent; slaap, ontspanning, planning/structuur en stressmanagement spelen hier ook een grote rol in. Ook die facetten nemen we mee in ons traject.

Wil je heel graag je doelen wel behalen en meer inzicht/kennis krijgen over wat werkt voor JOU? Voor de lange termijn?

Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Marieke 06-47137012

                                               “Je gezondheid is een relatie tussen jou en je lichaam.”

 

  Hanne & Chenine -> Shootprep

Wouter -> Shootprep
Anne -> Wellness-fitness
Igor -> Shootprep
Lisa-> Shootprep
Marieke -> Shootprep