Power UP Vrouw!

“‘Online/offline programma voor vrouwen die kiezen voor blijvende energie!

Een nieuwe groep start bij voldoende aanmeldingen, vraag gerust om meer informatie: info@kctraining.nl

Is jouw accu leeg? Wil jij samen met een kleine groep gemotiveerde vrouwen werken aan jezelf? Erachter komen wat jij nodig hebt om fitter en energieker te worden? Niet alleen fysiek maar ook mentaal zijn we vaak veel sterker dan we denken. Wil jij dit ontdekken samen met mij en andere vrouwen? Lees dan hieronder meer:

“Je bent mooi, niet mooier, je bent anders mooi…”

Juist in deze tijd worden we erg op onszelf aangewezen, we zijn meer thuis en de sleur kan dan toeslaan. Gezond gedrag waar je normaal scherper in was, kan nu wat verslonzen. Dat rondje hardlopen, die home-out, je vaste voedingspatroon. “Waar doe je het voor?” Er zijn geen evenementen of feestjes waarom zou ik aan mezelf werken? Juist nu heb je daar echt de ruimte voor, want is het niet vaak zo dat je een doel stelt onder invloed van externe factoren? “Voor die re√ľnie, dat festival of een bruiloft.” Dit is de uitgelezen kans om op intern onderzoek te gaan. Wat is het in jou dat doelen mislukken op lange termijn? Wat is gezondheid voor jou? Hoe maak je het eigen? Niet tijdelijk maar zo dat je er de rest van je leven er profijt van hebt? Ik bied je de mogelijkheid met professionele begeleiding en een groep andere vrouwen samen op deze ontdekkingsreis te gaan. Vanbinnen uit werken aan een fitte en energieke vrouw!

6 weken Power UP vrouw!

– Uitgebreide intake via (video)bellen. Tijdens dit gesprek gaan we samen in op wat je specifieke doelen zijn en hoe we daarmee aan de slag kunnen, ik zal eerlijk screenen of je past binnen de groep.

– Toegang tot besloten Facebookgroep waarin alleen Power UP Vrouwen zitten. Hier kunnen ervaringen worden uitgewisseld, worden recepten en tips en tricks gedeeld. Ook mag je hier je verhaal doen en zal alles wat gedeeld wordt binnen de groep blijven.

– Iedereen krijgt een persoonlijk actieplan. Daarin zijn drie aspecten vertegenwoordigt. 1. Voeding: schema of advies op maat die wekelijks bijgesteld kan worden. 2. Training: schema gebaseerd op jouw individuele doelen. 3. Leefstijl: denk hierbij aan gedrag, emoties en de verwerking daarvan, slaap, piekeren en het maken van keuzes. Aan dit actieplan werk je individueel onder begeleiding van mij. Via wekelijks mail contact en tussendoor kan je altijd terecht voor vragen via de gesloten facebookgroep of WhatsApp.

– De groep bestaat uit maximaal 6 vrouwen, we zijn gestart en hebben al een heel fijn groepje. Zolang de groep nog niet vol is kan je instromen.

– Iedere woensdagochtend trainen we samen van 10:30 tot 11:30. Tijdens de training komen diverse onderdelen aan bod: ademhaling, kracht, stabilisatie, conditie en een vragenrondje.

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit traject? Stuur mij dan een berichtje of bel: 06-47137012. Tarieven staan op de site >>

Power UP Vrouw!
De eerste training was top!

Aanmelden voor Power UP Vrouw! Kan via bovenstaand telefoonnummer of een mailtje naar: info@kctraining.nl

Volle Bak! Wat maken ze een progressie!

Wie ben ik?

Marieke: 34 jaar, werkzaam als voedingsdeskundige/leefstijlcoach/ (pre/postnataal) trainer en mede eigenaar van K&C Training. Als geen ander weet ik hoe je werk/gezin kunt combineren en daarin je zelf niet hoeft te verliezen. Ik heb vier kinderen en naast dit werk is mijn passie ook trainen en voeding. Die passie kan ik helemaal kwijt in het doen van bodybuild-wedstrijden op nationaal niveau. Door deze levensstijl leer je veel over jezelf, want je komt jezelf constant tegen. Hoe je daarmee omgaat is allesbepalend voor wat je kunt bereiken.

Een onderdeel wat daar een grote stempel op drukt is: hoe jij over jezelf denkt. Want wat kan je bereiken wanneer je vanbinnen twijfelt aan of je het wel kunt? Of je het wel waard bent? Complimentjes van anderen zijn leuk maar landen die ook echt?

Mijn studies gaan van SPH, natuurgeneeskunde (specialisme voeding & massage) tot sportmassage, voedingsleer/gewichtsonsulente en pre- postnataal fitness trainer. Plus mijn eigen eeuwige zoektocht/studie naar hoe je gezond, gelukkig en sterk kunt zijn. Ik ben heel dankbaar deze diverse aspecten in te kunnen zetten voor anderen. Waar ik heilig in geloof is dat een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Die holistische visie komt terug in mijn coaching, maar die is niet los te zien van logica en wetenschap.

Net zo strikt als dat je om veel feiten niet heen kunt, blijven mensen individuen die niet in hokjes of vakje zijn te plaatsen. Je eigen norm(aal) manifesteren en je leven daardoor meer kwaliteit geven, dat is wat binnen mijn coaching centraal blijft staan.

Marieke. Foto: Marcel Bonte
Marieke is Core Academy Certified coach.