Samen sterkER!

VERBINDEN EN BEWEGEN MET samen sterkER!

K&C Training slaat de handen ineen met Workmate Company. Wij willen sociale verbintenis creëren tussen kwetsbare en reguliere jongeren van dertien tot achttien jaar door middel van sport. Het project samen sterkER! zorgt ervoor dat deze doelgroep samen gratis kan sporten!

Sporten brengt mensen samen en maakt ons naast fysiek, ook mentaal sterk. Je kan letterlijk en figuurlijk stoom afblazen. Echter om dat zelfstandig te doen, is een overvraging voor de gemiddelde mens, laat staan voor (kwetsbare) jongeren. Zij hebben professionele begeleiding nodig.

WAT DOEN WE?

Bootcamp geven, op twee verschillende locaties in de buitenlucht, in combinatie met bokszaktraining op staande boks-zakken. De training duurt 60 minuten en zijn toegankelijk voor maximaal twintig jongeren, ongeacht (sport)achtergrond. Er wordt aandacht besteed aan kennismaking en het opbouwen van een band tussen de jongeren. Daarnaast is er oog voor de sfeer in de groep en hoe er daarop ingespeeld kan worden. 

WAAR?

Locatie Lichtenvoorde:
Mercatorstraat 32, 7131 PX Lichtenvoorde
Iedere maandag van 16:00 – 17:00

Locatie Aalten:
Sportpark Zuid
Iedere zaterdag van 14:00 – 15:00

Afgelopen maandag 25 mei was de eerste les een feit! Check hieronder de foto’s.

Geef je op via: anne@workmatecompany.nl

Samen sterkER
De eerste training!
Samen sterkER
Stoom afblazen!
Samen sterkER!
Opperste concentratie!