KICKBOKSEN

 

Kickboksen

Jeugd, volwassenen & wedstrijdvechters

 

Theo is een ervaren kickboks-docent die met veel passie en discipline de lessen geeft.

Hij verzorgt voor zowel jeugd als volwassen lessen en coacht ook wedstrijdvechters.

K&C Training is keurmerkhouder van het Keurmerk Vechtsportautoriteit. 

Bij K&C trainen we in open en positieve sfeer, iedere sporter draagt daaraan bij op zijn unieke manier. We respecteren elkaars grenzen en dagen elkaar uit. Een stimulerende trainings-omgeving waarin de groepsdynamiek het niveau van de individuele sporter laat stijgen!

De jeugd werkt spelenderwijs naar een verbeterde motoriek en meer zelfvertrouwen. Het contactgedeelte in het kickboksen wordt langzaam geïntroduceerd. Wat voor sommige kinderen een “drempel” kan zijn, willen wij omvormen tot een positieve ervaring. Zo wordt hun weerbaarheid en vaardigheid om obstakels te overwinnen in het leven vergroot!

Wil je een keertje meedoen om te kijken of het wat voor je is?

Stuur gerust een mail of berichtje en plan een proefles in!