MOM STRONG

Mom Strong zal binnenkort in een andere opzet worden gegeven. Voor nu is er iedere woensdagochtend van 10:00 tot 10:30 een ademhaling/core/bekken half uurtje ingeroosterd. Wil je meedoen? Geef je dan op bij Marieke -> 0647137012. Meer informatie volgt! 

Mom Strong is trainingsgroep voor vrouwen die zwanger zijn of terug komen na de bevalling. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen als de bekkenbodem. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

Het is een ideale aanvulling voor al sportieve vrouwen, of juist een perfecte opstap voor vrouwen die nog nooit iets met krachttraining hebben gedaan en alles juist nu goed willen aanleren.

Door deze trainingen zijn de zwangere dames sterk en fit voor de bevalling, ze bouwen een goede basis op en leren hoe ze moeten sporten met hun lichaam in verandering.  De vrouwen weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goede ademhaling en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven.

De Mom Strong lessen kan je ook volgen bij zwangerschap gerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase.

 

MOM STRONG
Coach en moeder van 4: Marieke

Marieke: 06-47137012 of info@kctraining.nl

 

CORE ACADEMY CERTIFIED